Odškodnina

 

Ste se poškodovali v prometni nezgodi, v služni, na javni ali zasebni površini?

 

 

Nikar ne dovolite, da jo krivec za vašo nesrečo odnese brez posledic in se obrnite na nas – poskrbeli bomo, da vam bo za vaše tegobe pripadla pravična odškodnina, s katero bo krivec priznal ter prevzel odgovornost.
 

Odškodnina za poškodbe v prometni nesreči

S

te bili nič hudega sluteči udeleženec prometa, ki je utrpel poškodbe zaradi malomarnosti, objestnosti ali celo vinjenosti drugih?
Gotovo veste, da vam pripada odškodnina za krivico, ki vam je bila storjena, ta pa mora poskrbeti tako za škodo na vaši lastnini kot za poškodbe, ki ste jih utrpeli na lastnem telesu. Pokličite nas in povedali vam bomo, kako do nje!
 

Odškodnina za poškodbe na delovnem mestu

V

sak delodajalec je v delovnem času ter v času njegovih službenih aktivnosti odgovoren za svoje zaposlene, zato mora poskrbeti za varnost na vsakem koraku. Dejstvo pa je, da so mnogi delodajalci na račun prihranka pri varnosti zaposlenih pogosto malomarni, in potrebno je zagotoviti, da se to ne bo več dogajalo.

Če ste se poškodovali pri delu, lahko upravičeno zahtevate odškodnino, ki bo pokrila vaše stroške zdravljenja in rehabilitacije, vam povrnila dostojnost, predvsem pa bo preprečila, da bi enako trpel še kdo drug.
 

Odškodnina za poškodbe na javni površini ali v zasebnih prostorih

V

arnost je ena največjih življenjskih vrednot, zato je treba zanjo skrbeti vedno in povsod. Do vas imajo odgovornost tudi upravljavci javnih površin, ki morajo poskrbeti, da so te vedno varne, sicer pa bi morali dostop do njih preprečiti. In enako velja tudi za marsikatero zasebno površino. Napis, da nekaj počnete »na lastno odgovornost« lastnika zasebnega prostora ne odvezuje odgovornosti – še posebej ne, če ste morali celo plačati za vstop.

Preprečite, da bi vas izkoristili zgolj za zasebni zaslužek ali polnjenje javne blagajne, hkrati pa se izognili odgovornosti. Zahtevajte odškodnino!

Naše svetovanje vključuje:

  • Svetovanje in pomoč pri uveljavljanju odškodnine
  • Svetovanje: Kako pridobiti odškodnino za poškodbe v prometni nesreči
  • Svetovanje: Kako pridobiti odškodnino za poškodbe na delovnem mestu
  • Svetovanje: Kako pridobiti odškodnino na javni površini ali v zasebnih prostorih
  • Denarna ali materialna odškodnina – izpeljava postopka in pridobitev
  • Kako pridobiti odškodnino v primeru, da ste bili “izbrisani”
  • Za vas pripravimo in vložimo vso potrebno dokumentacijo

Naši pravni svetovalci bodo poskrbeli, da bo izterjana odškodnina kar najvišja oziroma primerna glede na vašo poškodbo in okoliščine nesreče, prav tako pa bo postopek stekel hitro in s čim manj zapleti, ki bi vas dodatno fizično, psihično in finančno obremenjevali.

 
Vas zanima tudi:

Kako izterjati odškodnino, ki mi pripada?
Država me je “izbrisala”. Kako lahko pridobim višjo odškodnino?