Neplačniki

 

Se tudi vi vedno znova razburjate, da za pošteno delo ne prejmete plačila?

 

 

Verjemite, da niste edini, kajti plačilna nedisciplina je pri nas precej razširjen pojav. Da bi se zaščitili pred neplačniki, je dobro vedeti, kakšen je sloves posameznih podjetij oziroma kdo ima težave s plačevanjem blaga in storitev.
 

Kako se lahko zaščitim?

D

a bi se zaščitili pred neplačniki, je dobro vedeti, kakšen je sloves posameznih podjetij oziroma kdo ima težave s plačevanjem blaga in storitev. Pokličite nas, in z veseljem vam bomo pomagali!
Prepričani smo namreč, da je potrebno vsakogar zaščititi pred neplačniki in goljufi – in če k temu ne pripomore zakonodaja, se je treba proti njim pač boriti z dobro informiranostjo.
 

Seznam neplačnikov

Verjamete, da so velika, znana ali državna podjetja tudi dobri in redni plačniki? Pomislite znova.

Neplačnike najdemo povsod in niti državno lastništvo ni garancija, da boste za svoje delo plačani oziroma plačani v roku. Podjetja, ki ne plačujejo svojih obveznosti, so namreč precej inovativna pri prikrivanju svojega stanja, in včasih »dobro ime« v javnosti ne zagotavlja prav ničesar.
 

Kaj torej storiti, da vas ne bodo opeharili neplačniki?

Preden se odločite za sodelovanje, se obrnite na nas. Dovolj je, da nas pokličete in seznanili vas bomo z neplačniki oziroma vam poslali kar celoten spisek in tako poskrbeli za vašo finančno varnost.
 

Naše svetovanje vključuje:

  • Svetovanje o tem, kako se izogniti neplačnikom
  • Imam neplačnike. Kaj storiti?
  • Kakšen je postopek izterjave neplačnikov?
  • Naj se odločim za odkup terjatev, pravno zaščito terjatev, zunanjo itrejavo, e-izvršbo?
 
Vas zanima tudi:

Kako iztejati svoj dolg?
Kaj izbrati: izvršbi ali e-izvršbo?